dijous, 14 de juliol del 2011

días estupendos

Un equip nou en el teatre, una manera diferent d’explicar les coses, gent amb molta empenta, sense pels a la llengua, tirant a dret i esquerra, un decorat magnífic i escaient per les histories explicades, un festival per gaudir aquest estiu de crisis econòmiques, menys mal que sempre hi ha quelcom de nou a la vida que et fan ganes de tirar endavant.

TEATRE
DIAS ESTUPENDOS
2011
8 /10
Alfredo Sanzol





3 comentaris:

Anònim ha dit...

Julianen.... per el que veig la meva crònica a Voltar i Voltar, no es de lo mes encertada... i crec que es perquè no sabia ben be que anava a veure. Amb el record, cada cop guanya la meva valoració positiva.

julianen ha dit...

Miquel, crec que aquest autor i director ens pot donar sorpreses, en Lluis Pascual ja els ha fitxat per una nova obre per la nova temporada del Lliure jo ja he reservat l'entrada per si de cas.

Anònim ha dit...

Hosties !!!

Jo també he reservat totes les entrades del Lliure de la temporada propera i d'aquesta no m'havia adonat...i el pitjor es que ja tinc l'abonament de 22 exhaurit. Intentaré canviar alguna per aquesta "LA LUNA" que fan únicament 5 dies al Lliure de Gracia... encara tindre que córrer.

Gracies per L'avís