divendres, 26 de desembre del 2014

campanades de boda

La Cubana és la millor companyia teatral que ha ofert Catalunya en tota la seva historia. És la que més fàcil es defineix per la seva especial característica de fer, de dir el text i te produir-se sobre l’escenari. Cap altre grup posa en evidencia els vicis inherents del caràcter català sempre contraposats amb els no menys sinistres de l’Espanya central. Aquesta caríssima producció serà probablement l’ultima de la Companyia tal com va augurar el seu creador Milan i gracies a la videoteca de TV3 podrem gaudir per sempre més des seus meravelloses espectacles divertits, cínics i vistosos com cap altre al seu costat. Jo he acompanyat a La Cubana per 26 anys de la meva vida i m’han donat dotzenes d’hores de infinita felicitat.
TV - CAMPANADES DE BODA - 2014 - 9/10 - TV3 - LA CUBANA

2 comentaris:

JaviMS ha dit...

Si per desgràcia aquest fos el darrer espectacle de "La Cubana", "Campanades de Boda" seria un fantàstic punt i final a tants anys d'esbojarrada diversió i felicitat!

Per altra banda, soc de Mallorca i allà, el senyal de TV3 ens arriba retallat i no varem poder veure la gravació de l'espectacle, i després d'haver-lo vist en dues ocasions al Tívoli, m'encantaria poder repassar-lo des de casa. Algú el va gravar i el voldria/podria compartir???

Si voleu, també puc intercanviar altre material "Cubanero".

Salut i bon any!!!

julianen ha dit...

com sigui que vaig veure el programa en directe de tv3 no ho tinc gravat i no et puc ajudar
bon any tambe per a tu