diumenge, 25 d’octubre del 2015

theodora de händel





Emotiu al màxim aquest Achimdanke que ens porta la sempre impactant ciutat de Paris per la seva cultura i quasi sempre sorprenent.

Enveja màxima de veure que aquests veïns tenen ara a la capital un altre teatre d’òpera, el Champs Elyseés que junt amb el Chatellet, la Bastille i el Palau Garnier ja són quatre.

Aquest nou per a mi teatre programa fort, com o demostra aquesta bellíssima opera-oratori de Händel amb un  repartiment immillorable per els resultats sincers d’entrega i emotivitat. Un equip de gent molt jove que vesteixen be els personatges i es donen sencers en cada un dels llargs actes arriben a la fi de la representació amb un final tràgic de amb els sentiments a flor de pell per part del públic del teatre i jo des de casa sentia el mateix.

Prodigiós per lo tendre , innocent i angelical com recrea el seu rol en Philippe Jaroussky que mai havia vist interpretant una escenificació dramàtica.






DVD - THEODORA de Händel - 2015 - 9/10 - Les Arts Florissants, William Christie, Stephen Langridge - Katherine Watson, Philippe Jaroussky, Stéphanie d'Oustrac