dilluns, 23 de novembre del 2015

sólo química






És la pel·lícules dels molts misteris, el perquè es va rodar a Barcelona quan no hi ha cap minut de film que no sigui la típica comèdia de la capital.

Trista copia de les comèdies americanes que tampoc tenen gaire credibilitat en la coherència amb la realitat, al menys allí algun acudit te la seva gracia, aquí no pots riure perquè tot ja esta sentit i escoltat cents de vegades en el cinema espanyol de sempre des de el landisme o el pajarisme.

La gran proesa de la pel·lícula es veure com la xicota es posa a xerrar sobre la panxa del company de pis que ella creu que es gai i el noi te una trempada que el director la mostra repetides vegades.

Argument impossible 10 - Diàlegs intel·ligents 0

El que salvo de la pel·lícula per el meu sentit masoquista dins el morbo hispà, veure les destrosses amb botox en les cares de la Bibiana Fernández i la Neus Asensi, les expressions facials de la Rossy de Palma com volent explicar al espectador, què cony hi foto aquí!, una perfumeria de luxe que surt tres o quatre vegades, amb 5 empleades uniformades i que mai hi ha ni un sol client.

A la protagonista Ana Fernandez no li veig un futur gaire brillant dins del món de la comèdia i al protagonista argenti Rodrigo Guirao és una importació defectuosa segons la meva forma de veure les coses.

A la fi em pregunto com poden treure diners els productors per pagar un cast tan llarg i amb noms coneguts i rodar a ‘províncies’ que sempre és més costos, misteris, com ja deia al començament.

Ah hi a vegades sense esperar-ho es converteix en un musical amb musica de 'la movida'




DVD - SÓLO QUÍMICA - 2015 - 4/10 - http://www.imdb.com/title/tt3028418/