dissabte, 20 de febrer del 2016

london spy




Magnifica mini sèrie de cinc episodis, protagonitzada per l’actor angles que més m’interessa en aquest moment, Ben Whishaw del que veig totes les pel·lícules que puc, encara que interpreti un rol secundari, per la seva sensibilitat i la seva directa comunicació dels sentiments i emocions.

La sèrie és brillant i el guio rebuscat i ple de sorpreses on es mostren totes les malignitats dels poders estatals de cadascuna de les nacions, en aquest cas Anglaterra, on qualsevol cosa és possible i valida per preservar el domini del poble on el humans són observat com mers insectes innecessaris.

Les imatges de uns llocs insòlits de la ciutat de Londres mai vistos fins ara donen un punt de misteri realment inquietant, dotzenes d’escenaris naturals tant sinistres com realment bells.

Impressionants i magnètics Jim Broadbent y Charlotte Rampling.

El que el 85% de la historia es bellugui en les coordenades del món homosexual es un regal a agrair a la productora de la sèrie per la seva aportació a la normalització del col·lectiu on la historia predomina per sobre de les condicions sexuals del tres protagonistes principals. 


DVD - LONDON SPY - 2015 - 10/10 - http://www.imdb.com/title/tt4108134/

1 comentari:

David Hornero ha dit...

M´encanta aquest actor. Prenc nota. Una abraçada.