divendres, 27 de maig del 2016

welcome home: una historia de familia





Pablo Rogero ha realitzat aquest documental que ens explica en el transcurs de 4 anys totes les peripècies viscudes  per la parella residents a Barcelona, Mario i Sergio des de que decideixen ser pares per subrogació fins l’arribada amb seu fill a Barcelona i la seva posterior legalització dins el context de les lleis del ‘estado español’.

La manera de narrar amb tendresa però sense efectismes melodramàtics, tot aquest llarg camí ple d’obstacles per una parella podríem dir de corrent normalitat, no estem parlant de un Ricky Martin, un Miguel Bosé o un Elton John, uns xicots de classe mitja que prioritzen a la vida el poder ser pares genètics per sobre a altres coses valuoses que per ells no tenen cap mena de rellevància.

A la fi de la projecció el director de la pel·lícula que feia la presentació d’aquest entranyable ‘reality documentary’  ha donat torn de paraula a cadascú d’aquest intrèpids pares gai.

El fill anomenat Galileo estava al fons del cinema dormint en el cotxet, sense saber que ell era el autèntic protagonista de la nit.





CINE - WELCOME HOME: UNA HISTORIA DE FAMILIA - 2015 - 9/10 - http://iniciafilms.com/misitio/welcome-home-una-historia-de-familia/