dilluns, 1 d’agost del 2016

the last straight man




Un producte independent de molta qualitat, estructura eminentment teatral, que a la vegada el fa sostenible econòmicament, una direcció exquisida i una interpretació gloriosa.

Una habitació d’hotel on una vegada a l’any i sempre el mateix dia es troben dos amics que son íntims des de l’escola secundaria .

Quasi dues hores d’intens diàleg entre dos comportaments sexuals en aparença oposats i que la intel·ligent trama de la pel·lícula et va fent entrar en les dubtes i els misteris de tan intensa amistat.

Ahir la vaig veure en versió original i per la subtil manera de actuar dels dos xicots volia veure aquesta joia sense perdrem una coma del text, avui per sort he trobar la copia subtitulada i la he tornat a veure amb gran plaer, feia dotzenes d’anys que no veia una pel·lícula dues vegades en el transcurs de 24 hores.

A la edat que tinc em veig capacitat per dir que no hi ha un sol minut de pel·lícula que no sigui absolutament veritat per la meva experiència viscuda en casos de característiques similars.



DVD - THE LAST STRAIGHT MAN - 2014 - 9/10 - http://www.imdb.com/title/tt2609778/-