dijous, 22 de setembre del 2016

julieta



El melodrama es un gènere que m’agrada molt, i que Almodovar, d’una forma molt particular incideix en cada una de les seves pel·lícules.

Però requereix uns condicionants per les protagonistes, les grans protagonistes del melodrama sempre són dones, molt especials ja que en cada film d’aquesta modalitat hi ha uns moments de lluïment explosiu que malgrat lo artificial i exagerat de la seqüència complau al espectador fins la llàgrima o l’esglai.

En aquest film cap de les seves protagonistes arriba a tenir aquesta divina característica per lo qual i ajudat amb un guio amb molts daltabaixos, s’ofega en el Cantàbric tan magníficament retratat.

L’actriu Suarez que mai ha sigut sant de la meva devoció, té en molts moments un posat ‘Ada Colau’ que m’irrita, cosa que no em succeeix amb l’actriu Ugarte quan interpreta el mateix papar però d’edat més jove.


Precioses fotografies en molts moments de la càmera sobre tot en la primera part del film, portada del film, interiors, el cérvol vist des de el tren en marxa, escenes del mar i dotzenes més  d’instantànies de gran mestre. 



DVD - JULIETA - 2016 - 5/10 - http://www.imdb.com/title/tt4326444/