dimarts, 6 de setembre del 2016

mistinguett, la dernière revue






Jérôme Savary (+2013) un dels directors de teatre que més ha estimat i treballat el món del music hall, la seva passió per aquest gènere irremediablement perdut és posa en manifest en cada un dels minuts dels seus espectacles i molt en concret amb aquesta Mistinguett, la reina absoluta en cantar les millors partitures mentre baixava les escales lluminoses del Follies Bergere o del Casino de Paris carregada de plomes i paillettes.

Liliane Montevecchi una de les grans tan a Paris com a Broadway, la seva veu esquerdada i potent va prendre aquest rol amb 70 anys a punt de estrenar, Liliane, Zizi i Chita són unes veus i unes personalitats que de tant autentiques fan explotar l’anima de les persones, que com jo, estimen la revue i el music hall per sobre de totes les coses.

Un regal que l’amic A.S. m’ha fet conèixer en prestar-me aquest DVD, una autentica joia d’un món que ja no existeix... malauradament. 



DVD - MISTINGUETT, LA DERNIÈRE REVUE - 2001 - 10/10 - Paris Opéra-Comique - Jérôme Savari - Liliane Montevecchi, Ginette Garcin, Jean-Marc Thibault