divendres, 3 de febrer del 2017

macadamia nut brittle






Stefano Ricci i Gianni Forte ara fa 10 anys van crear la companyia Ricci/Forte a Roma i per la seva audàcia i el seu talent s’ha convertit en una de les companyes teatrals de referència d’Itàlia.

La seva grandesa esta sobre tot per les aplicacions de les art escèniques aplicades en els seu espectacle , ja que hi ha de tot, dansa, mim, circ, gimnàstica, comèdia, drama, tragèdia, etc. potser massa coses em direu, i jo responc que els 100 minuts de duració del espectacle se’m van fe curts i entre esglais, riures i plors es va acabar l’espectacle amb el cor encongit i una plena felicitat de haver estat en aquesta primera representació a la nostra ciutat.

Gracies Teatre Lliure per aquests regals de peces de l’estranger que de quant en quant ens fas, Un Genet del Teatro Garibaldi de Antonio Latella, Una meravella que anomenada Gardènia de una companyia  de Gant  i ara aquesta joia ensangonada. 

A pesar de les imatges aquí exposades i que poden expressar una certa atracció, el que més em va commoure de la funció és el text creat per l’equip Ricci i Forte d’una poesia, humor i contundència molt notables.

TEATRE - MACADAMIA NUT BRITTLE - 2017 - 10/10 - Ricci/Forte - Stefano Ricci - Fabio Gomiero, Anna Gualdo, Piersten Leirom, Giuseppe Sartori