dilluns, 24 de juliol del 2017

open air rigoletto






Una nova formula la d’aquesta funció que no m’agrada’t gens, els actors interpreten exactament la acció com ho mana el llibret, hi ha uns petits elements per sobre l’escenari per situar-te una mica a cada escena, no hi ha decorat de cap classe, l’orquestra esta present tota la funció al bell mig de l’escenari, no hi ha director d’escena en el programa, qui ho ha fet? Je ne sais pas. Els cantants van vestits de carrer d’avui mateix, el Rigoletto porta una petita gepa sota la camisa negra.

Ludovic Tézier amb un  rol que mai hagués pensat que el faria, no se si m’ha agradat o no, quan li torni a veure podré opinar, o no. 

Nadine Sierra es una bellesa de veu, de cara i de cos, fa una de les Gilda més complerta que mai he vist o he escoltat, a tenir-la molt en compte.

Tres de les fotografies corresponen  als assaigs fets a un mati dels dies previs a la funció de nit i retransmesa per tot Alemanya. 

TV - OPEN AIR RIGOLETTO - 2017 - 6 /10 - NDR Radiophilharmonie - Keri-Lyn Wilson - Ludovic Tézier, Nadine Sierra, Stephen Costello