dimarts, 18 de desembre del 2012

smiley, una història d'amor

Amb tots els anys que porto a la xarxa mai una obra de teatre o pel•lícula m’havia estat tan recomanada com aquesta peça. Jo ja tenia la reserva de les tres entrades però les recomanacions anaven arribant. En el moment que has vist i escoltat les paraules de l’obra del agosarat Clua ho entens tot. Com no t’han de recomanar una obra com aquesta quan veus els espectadors que tens a les quatre files davant teu – escenari centrat – amb una cara de felicitat infinita per tots els 80 minuts de durada de la funció. Una autentica comèdia, alta comèdia, els riures i els somriures no et deixen de la ma en tota l’estona i de sobte en tres o quatre moments adequats del riure et passa a les llàgrimes en un instant, magistral l’autor Clua en fabricar aquest màgics instants. Agraïment infinit als dos actors Ramon Pujol i Albert Triola per la extraordinària tasca de desdoblament de personatges en variades situacions i encara que amb les mateixes característiques físiques i sense cap truc escenogràfic et fan entendre més de mitja dotzena de personatges absolutament variats i dispars, un treball genialment dirigit i magistralment interpretat. Aquesta és una de les obres que si fos americana i es fes al Off-Broadway i ens assabentéssim que la estaven representant des de feia tres anys am èxit ho comprendríem perfectament i ho aprovaríem. La Sala FlyHard era nova per a mi i els hi ben asseguro que a partir d’avui em tenen de incondicional per tots els espectacles que es facin en aquest lloc entranyable i que tant m’ha recordat al plorat teatre Artenbrut del carrer Perill de Gràcia. Una nit màgica que no oblidaré mai per el contingut de la peça i per la calidesa del local on es representa. Bravo absolut per els quinze noms que són llistats al programa de ma.
TEATRE - SMILEY, UNA HISTÒRIA D'AMOR - 2012 - 10/10 - Guillem Clua - Ramon Pujor, Albert Triola

4 comentaris:

Miquelputxet ha dit...

M'alegro moltissim de la teva valoració i tambe de que per fi hagueu descobert la magia de la FlyHard.

Miquelputxet ha dit...

M'alegro moltissim de la teva valoració i tambe de que per fi hagueu descobert la magia de la FlyHard.

Miquel Àngel ha dit...

Un de 10 de 10 és molt !!!!. No l'he vista, no puc opinar d'ella, però si he sentit comentaris que també la posaven molt bé. He vist un vídeo de la peça i estava molt bé.
Per cert, hi ha companyia de teatre que es diu FlyHard. Supòs que aquest teatre deu pertanya a aquesta companyia, no?

julianen ha dit...

És una comedia perfecte, toca un tema que m'interessa molt, esta molt ben interpretada i dirigida. així que, estimats meus, mereix el 10