dissabte, 28 de juliol del 2018

gala des étoiles

 
Cada vegada que veig un espectacle com aquest penso que el ballet de puntes és una cosa morta i anacrònica que només pot agradar a nostàlgics de la tercera edat i gais d’aquella època per això procuro veure nan pocs com puc, ja m’ho se tot el que m’hagin de dir, o això és el que penso, a vegades equivocadament.

La funció d’avui l’he repescat de la televisió italiana i es tracta d’una gala especial que es va fer a l’Scala per concloure la Expo de Milà 2015 i s’invitava a molts dels millors ballarins del món, quasi tots russos, lògicament en aquest tipus de ballet, i també els ballarins de la casa, o sigui del cos de ball de l’Scala.

Tenia un especial interès i perquè no morbos a veure que faria el ballarí estrella italià de quaranta anys Roberto Bolle en contrast amb les estrelles russes, mol superiors a ell en tècniques, art en general  i sobre tot molt més joves.

Roberto Bolle és el paradigma del narcisisme egolàtric, el típic narcís enamorat de si mateix, te qualitats físiques que el fan ser com és i te totes les dones i gais d’Itàlia de mitja edat al seus peus de manera incondicional, com a ballarí deixa molt a destjar.

Nomes destacaria de la funció el duo de Spartakus ballat per Vasiliev de 26 anys recent casat amb la preciosa Vinogradova, els dos junt fan pura màgia i excels erotisme.
TV - GALA DES ÉTOILES - 2015 - 7/10 - Scala - Roberto Bolle, Massimo Murru, Leonid Sarafanov, Ivan Vasiliev, Maria Vinogradova