dimecres, 16 d’octubre del 2013

olor a colonia

El millor d’aquesta sèrie és sens dubte la interpretació de tots els actors i la credibilitat en el personatge que interpreten, la llum i la fotografia que ha posat el director Guell és l’adequada per la sinistra historia que s’explica. Potser el que he trobat mes fluix és la historia mateixa plena de personatges d’una sola peça i massa lineals en el seu comportament , els amos tots dolents, els capellans i les monges tots perversos, les dones xafarderes, etc. però es fa de bon veure i tan de bo hi haguessin més productes senzills i dignes com aquest. Bravo als actors del cinema i teatre català. TV - OLOR A COLONIA - 2013 - 8/10 - http://www.imdb.com/title/tt2132944/?ref_=fn_al_tt_1

3 comentaris:

Leopold Estapé ha dit...

Plenament d'acord ¡¡

Miquel Àngel ha dit...

Em va agradar la sèrie però no me va entusiasmar. Crec que la història era bastant previsible i poqueta cosa. Es deixava veure i la interpretació i l'ambientació de l'època, per mi va ser el millor.

julianen ha dit...

Gràcies Leopold, gracies Miquel Àngel, encara que la història no ens va convencer molt, hi ha prou diferencia en la manera de fer series i de mostrar problemes de bons i dolents a com ens tenen acostumats altres cadenes de TV de ambit estatal.