dilluns, 1 de juliol del 2019

all that jazz






Aquest film ja no em va agradar quan el vaig veure fa quaranta anys però el haver vist la sèrie Fosse/Verdon recentment i al estar l’últim capítol molt dedicat a aquest li he volgut tornar a fer una ullada.

All that jazz és el testament de Fosse fa un repàs a tota la seva vida de la forma egocèntrica i masturbatòria més exagerada, res a dir, Fosse era un geni, però a la seva carrera com a director de cinema , Cabaret només n’hi va haver un.

Per aquest film Fosse va triar unes musiques no tenien gaire a veure amb les que havia ballat i coreografiat tota la seva vida, una llàstima ja que la banda sonora del film és realment molt fluixa i moltes de les imatges sobre pantalla es veuen ara, antigues i pretensioses, com ja ho eren fa quaranta anys com he dit.

La interpretació de Roy Scheider excel·lent, no aixi la resta del cast, Jessica Lange quasi patètica sinó ridícula, Ann  Reinking interpreta en el film el paper que feia en la vida real amb Fosse com primera concubina del harem, ho deuria passar molt malament mentre rodava la seva pròpia vida.

ALL THAT JAZZ - 1979 - 7 /10 - https://www.imdb.com/title/tt0078754/