divendres, 4 d’octubre del 2019

ono: el mandarí meravellós - stefan vladar al piano



A vegades els canvis no sempre van per bon camí, ahir a l'Auditori es va poder demostrar, era la primera funció de canvi de dia i d'horari en els abonaments d'enguany, fer el concert a les 8 del vespre del dijous en lloc del divendres, desolació a la sala només un 15% d'ocupació malgrat un programa del tot atractiu, des de fa molts anys els dies de l'OBC han estat divendres, vespre, dissabtes tarda i diumenge matí, si la formula funcionava, perquè canviar-la?

 Per culpa del poc temps per poder assajar l'estrena d'any 2018 del compositor Ivan Fedele va ser canviada a l'últim moment per unes anodines Àries i danses antigues de Respighi.

 Aimez vous Brahms? Doncs depèn, segon com tinc el dia de carregat em supera i per bé que toca el piano Stefan Vladar el meu cap es desconnecta i se'n va fora de la sala perquè m'estic avorrint.

 Si l'Auditori hagués estat tan ple com ho va estar el concert de la darrera setmana a l'acabar la interpretació de la breu peça de Béla Bartók la sala s'hagués ensorrat d'èxit, de crits i d'aplaudiments per haver donat tan excelsa versió.


 



CONCERT - ONO: EL MANDARÍ MERQVELLÓS - STEFAN VLADAR AL PIANO - 2019 - 7/10 - OBC - Kazushi Ono, Stefan Vladar