dilluns, 1 d’octubre del 2018

el tercer lobo






La novel·la d’aquest nou autor m’ha sorprès per moltes raons, la primera de totes és que un xicot jove s’hagi atrevit a fer en la seva primera novel·la en una llarga narració de 464 pagines és molt arriscat.

També trobo molt interessant que dins la narració de caire absolutament realista i actual en l’Espanya de províncies tan mancada de llibertats en el tema homosexual s’hi infiltrin petits contes al estil germans Grimm o H.C. Andersen, tan ben lligats amb el que esta narrant l’autor en aquell moment sobre els personatges en conflicte.

Ja he escoltat que esta treballant en la seva segona obra, espero que tingui sort en poder-la publicar aviat i així llegir-la i valorar-la.

Com és natural, l’autor Oliva posa molta part de la seva vida viscuda i privada, cosa que es d’agrair per saber més o menys com és l’autor-persona.

A la recta final del llibre l’autor Olivas, juga amb tu, t’atordeix amb situacions contraposades que et fan ballar el cap per acabar amb una coda final amb musica d’òpera del segle XIX de la manera més brillant i amb llàgrimes als ulls. 

LLIBRE - EL TERCER LOBO - 2018 - 10 /10 - Francisco Javier Olivas