dissabte, 6 de juny del 2020

when they see us, season 1



 Els cinc de Central Park

 by IMDB-ahmetkozan       10/06/2019

 *Aquesta producció, que ha estat molt popular des del procés d'introducció, va fer una introducció ambiciosa a Netflix. 'Quan Ens Veuen' pretén explicar una història impressionant que ha sacsejat profundament el públic.

 *La sèrie se centra en l'incident "Central Park Five" del 1989. Com que moltes persones són conscients d'aquest tràgic esdeveniment gràcies a aquesta sèrie, la missió que assumeix la sèrie és molt important. Cinc joves negres són acusats injustament de violació a Central Park el 1989. La sèrie, que narra la lluita d'aquests cinc joves contra la justícia, data del 1989 al 2002. La sèrie, que revela una volada que toca el cor, no només és important, ja que es basa en la realitat, però també té inferències que il•luminen avui dia. Quan ens veuen té un gran èxit a l'hora de reflectir la tensió i el drama de la lluita dels joves per la seva justificació. La raó principal per la qual les emocions es reflecteixen bé són les excel•lents actuacions d'actuació de la sèrie. Les preferències precises dels actors ajuden a reflectir millor el guió amb una ficció impressionant. Els episodis que van dels 60 als 80 minuts permeten seguir el procés de 23 anys pas a pas. S'ha aplicat una cinematografia d'èxit per assegurar que aquesta atmosfera tensa sigui suportada visualment. A banda dels personatges principals, també hi ha noms d'èxit en episodis de la sèrie. La sèrie, que compta amb un personal multitudinari, s'està convertint en una de les produccions a veure gràcies a aquest èxit col•lectiu. 

*’Quan ens veuen’ reflecteix un exemple reeixit de gènere no tan habitual a Netflix. Veure els reflexos d'un esdeveniment de la vida real amb les seves diferents dimensions al món actual donarà als espectadors una nova perspectiva. Una excel•lent opció per a aquells que volen un drama de qualitat. 10/10

 


 VIDEO - WHEN THEY SEE US, Season 1 - 2019 - 10/10 - https://www.imdb.com/title/tt7137906/