dilluns, 26 d’octubre del 2015

suite française


Llibre altament recomanat per Laura, la lectora impenitent te la família, a la fi no el vaig llegir i aquí em vaig rescabalar amb tres plaers addicionals.

Primer plaer tornar a trobar al actor flamenc Matthias Schoenaerts, el nou heroi romàntic del moment actual a la manera Rock Hudson o John Gavin, aquí ens interpreta al alemany nazi mes adorable de tota l’historia del cinema el tendre personatge Bruno von Falk.

Segon plaer, la absoluta protagonista del film la sensible Michelle Williams, preciós rostre que vaig descobrir per primera vegada en Brakeback Mountain on interpretava a Alma la esposa del malaurat Heath Ledger, de llavors ha interpretat 40 títols sempre com a protagonista principal i donant testimoni del seu gran valor com actriu de múltiples registres, en aquesta Suite Française està immensa.

Tercer plaer, Kristin Scott Thomas és una actriu que te predilecció per semblar pèrfida i amb una tendència que va a la alça, ja que quasi sempre, com aquí també, es l’encarnació d’un ser sinistre amb tintes terrorífiques i amb unes mirades impagables de doble interpretació moral, mai saps en realitat que pensa, cosa que si no ets una de les grans no pots transmetre. Les musiques de piano o no, estan a l’alçada de tan bonica historia d’amor.










DVD - SUITE FRANÇAISE - 2014 - 8/10 - http://www.imdb.com/title/tt0900387/