dijous, 4 de gener del 2018

call me by your name







El director italià Luca Guadagnino és un autor que no es prodiga massa ja que només li coneixia la esplèndida ‘Io sono l’amore’ del 2009 i que va ser considerada com una de les millors pel·lícules del any a escala internacional.

Aquí ens mostra un tema petit casi minúscul, el despertar sexual d’un noiet de 17 anys per un col·laborador del seu pare en els temes acadèmics, per suposat que si el nivell intel·lectual de la família , pare, mare, col·laborador i fill no fos alt, per no dir altíssim la pel·lícula seria una cosa ben diversa al que es veu i s’escolta.

La pel·lícula esta produïda i part del guio escrita per James Ivori del que no cal que digui res més, home ara injustament en hores baixes, es que esta ben clar es que aquesta llarga pel·lícula de 2 hores 15 minuts fos feta per un director americà o be productora d’aquest país, amb 45 minuts la tindrien enllestida.

Ni un ombra de pederàstia per part del amant de certa edat encara que no madur, i tampoc cap mena de retret per part dels pares, el discurs del pare en els cinc minuts abans de tancar la pel·lícula farà que d’aquí un temps la vulgui tornar a veure.

Un món com el que es descriu a la pel·lícula sí que val la pena de viure-hi.

DVD - CALL ME BY YOUR NAME - 2017 - 10 /10 - http://www.imdb.com/title/tt5726616/