dilluns, 1 de gener del 2018

il trittico







Admiració és el que el públic de Munich te pel director Petrenko, adoració comprensible degut a la seva especial visió de enfrontar-se en cada una dels diferents materials que te a les mans, la càmera del vídeo en molts moments de la representació l’enfocaven a ell dirigint, mentre els cantants estaven actuant sobre l’escena, amor incondicional.

Un luxe tenir a estrelles d’abast mundial en les obres de curta durada que te aquest tríptic, contundent com sempre la Eva-Maria W. I cada dia més fervent del seu saber i maneres de fer de la ultra sensible Ermonela J.

Lotte de Beer, una directora molt jove de només 34 anys es troba en un repte enorme el de dirigir tres obres tan diverses com aquestes i intentar unificar-les en un únic decorat, se’n surt només parcialment encara que te moments de esplèndida apoteosi visual, el que si no se li pot negar és que com direcció   de interpretacions te un absolut ‘cum laude’.

Achimdanke.

DVD - IL TRITTICO - 2017 - 9 /10 - Bayerisches - Kirill Petrenko, Lotte de Beer - Eva-Maria Westbroek, Wolfgang Koch, Ermonela Jaho, Michaela Schuster, Ambrogio Maestri