divendres, 4 de maig del 2018

newsies






En veient aquest espectacle musical magníficament filmat a un escenari teatral te n’adones de que Broadway te sempre l’ultima paraula respecte sobre el que és o el que ha de ser el teatre i els musicals. 

Un cos de ball masculí i jove, ja que el tema de l’obra tracta dels venedor de diaris a Nova York a principis del segle XX, tan perfecte és impossible trobar-lo a cap altre part del món ja que l’art i la màgia els hi surt de dins l’anima, res és forçat tot el planer per la seva naturalitat.

La direcció escènica impecable així com ho és la fílmica, Disney la productora, no podia ser menys i fan que el conflicte que hi va haver entre els amos dels grans diaris dels Estats Units amb aquells vailets del estat social més ínfim es faci entendre a la perfecció i amb algunes llicencies argumentals és ben fidel al que realment va passar en aquells desgraciats moments a la societat menys afavorida.

Si la musica, agradable i prou, hagués estat feta per un dels grans del darrer segle l’espectacle fora un rotund 10, però malauradament no ho és.

DVD - NEWSIES - 2017 - 8 /10 - https://www.imdb.com/title/tt6346162/