dissabte, 19 de maig del 2018

temps salvatge






El director Albertí ha triat una magnifica obra per tancar la temporada i compromès amb un text tan real com dramàticament transcendent ha fet una posada en escena impecable farcida de petits detalls d’una qualitat suprema.

L’autor ens mostra una societat instal·lada dins la comoditat de la petita burgesia però en el fons i també en les formes absolutament putrefacte, veiem quatre famílies dins els seus apartaments i l’espectador com ho feia el protagonista de ‘La finestra indiscreta’ observa les petites misèries de tots els components d’aquell rusc humà.

Els integrants d’aquella comunitat de veïns s’interrelacionen en les zones comunitàries, piscina, pista de basquet etc. i allí és on hi ha el conflicte de mostrar cadascú les seves mancances  als altres.

Tota la interpretació impecable, especial menció a la protagonista i eix central de la peça Laia Manzanares que broda un paper difícil i arriscat.

TEATRE - TEMPS SALVATGE, Josep Maria Miró - 2018 - 9 /10 - TNC - Xavier Alberti - Barceó, Elias, Espigul, Espinosa, Farelo, Gatell, Gonzalez Laa, Iscla, Manzanares, McCarthy