dissabte, 18 de maig del 2019

romeu i julieta amb kasushi ono





Dos dels musics més brillants i per suposat més bon orquestradors del segle XX de la mà per oferir-nos musica concebuda per ser ballada en forma de ballet clàssic.

El mestre Ono treu de l’orquestra el millor rendiment quan els compositors són del seu tarannà, com en el cas d’aquests dos genis de la musica russa.

Malgrat que la peça que s’ha tocat entremig del jove català Santcovsky era un guirigall de sons antipàtics i a la vegada inútils per sonar suport al instrument tradicional de la musica japonesa el shamisen, en aquest cas dos, tocats pels germans Yoshida.

Malgrat que ha sortit a parlar a la fi del concert dels dos shamisens el cònsol del Japó i el director de l’Auditori no ha passat de ser una mostra d’educació donar aplaudiments de pura cortesia, ara bé una vagada els dos germans Yoshida han estat sols al escenari han pogut donar fe de la seva valia amb una llarga propina de la musica del seu país amb aquests dos instruments de tan peculiar so, llavors sí tot un esclatant èxit.


CONCERT - ROMEU I JULIETA DE PROKÓFIEV AMB KAZUSHI ONO - 2019 - 8 /10 - OBC - Kazushi Ono, Kenichi Yoshida, Ryoichiro Yoshida