dimecres, 6 de gener de 2016

the gourmets - vocal quartet - freedom songs


El nostre amic Javier Canales actuava a Barcelona tancant la gira de festes de Nadal per Espanya, amb un concert del seu quartet vocal.

Per circumstancies de calendari mai l’havíem escoltat en un concert públic i per fi avui hem pogut gaudir de la qualitat de conjunció de les quatre veus que canten gospel a capella i nomes en 6 o 7 peces hi ha hagut acompanyament a piano per ells mateixos en torns alternatius.

A mi particularment el gospels tan escoltats reiteradament en centenars de pel·lícules americanes no em emocionen com ho acostuma a fer a la majoria dels mortals, avui però en molts moments i gracies a unes partitures completament diverses a els estàndards que sempre toquen, m’han agradat molt i per sort també el públic ha demostrat que en aquelles peces del tot desconegudes les gaudien de forma molt intensa pels brams i aplaudiment desprès de cada una de elles.

Un acomiadament de les festes de Nadal perfecte... i fins l’any que ve.CONCERT - FREEDOM SONGS, CONCERT DE REIS - 2016 - 8/10 - The Gourmets Vocal Quartet