dissabte, 2 d’abril del 2016

a teatro con eduardo






Quan es veu un espectacle dirigit per Lluis Pascual te n’adones que estàs veient alguna cosa especial, un goig de entrar a l’essència del teatre, amb implicació directa en el que es l’immens treball del actor dins un context còmic o dramàtic, res a veure amb el que veus o escoltes en altres obres dirigides per altres boníssims directors però que els hi falta aquest toc de gracia de entrar dins l’anima del misteri teatral.

En aquesta funció això es demostra en cada minut de les dues hores i mitja de durada d’aquesta joia napolitana que en gran encert del Lliure no ha penjat cap fotografia del que és l’espai teatral per no esgarrar les seves innombrables sorpreses.

Tots els actors de la companyia estan en pur estat de màgia però no puc per menys que ressaltar als hereus de Eduardo i Peppino de Filipo aquí Jordi Bosch i Ramon Madaula que els hi rendeixen un homenatge mai millor mostrat.

Chapeau Pascual cada temporada hi ha un esglai que ens fa creure que l’art del teatre és viu, únic i etern.






TEATRE - A TEATRO CON EDUARDO - 2016 - 10/10 - Pascual, Andujar - Aubert, Bosch, Gonzalez, Guinart, Lozano, Madaula, Piñon, Ribalta, Rodriguez, Sampietro, Martorlli, Pedragosa, Gottwald