dijous, 28 de maig del 2020

little fires everywhere, season 1



 Una actuació estel•lar d'un repartiment de talent

 by IMDB-anohso121       27/04/2020

 Vaig veure que molta gent s'enfonsava sobre l'expressió facial de Kerry Washington: vaig a assumir que aquestes persones es formen la seva opinió després del segon episodi o sense comprendre el personatge o capaç de detectar quin tipus d'emoció es demanava. Kerry Washington va tenir un paper brillant. Era profunda i fosca. Propostament melancòlic d'una vida de dolor, ferida i desconnexió.

Per tant, em sorprèn que aquestes persones esperessin que Kerry estigués a riure, somriure o expressar algunes emocions que arruïnessin el to general de la sèrie. De fet, sabem que aquesta va ser l'emoció correcta que exigia el creador, ja que quan Tiffany Boone interpreta la jove Kerry, la veiem també mostrant la mateixa expressió. També hi va haver una escena en un episodi on es mencionava l'expressió de Kerry; per tant, era intencional i crec que va ser l'opció correcta.

Vaig donar a aquesta sèrie una qualificació de 9 estrelles perquè estava captivat des del primer moment. No sóc un gran aficionat als adolescents a les pel•lícules, però la història de cadascun dels joves repartidors era poderosa i van exercir el seu paper amb el nivell de convicció necessari per fer-ho creïble. Reese Witherspoon és una joia. Va caminar per tot el seu personatge com si la visqués mil vegades. M'encanta el fet que Reese pugui posar-te un somriure a la cara fins i tot quan hagis de prendre seriosament el seu paper dramàtic. Aquesta sèrie mereix tots els premis que obtindrà.

 


 VIDEO - LITTLE FIRES EVERYWHERE, Season 1 - 2020 - 9/10 - https://www.imdb.com/title/tt8089592/