dilluns, 25 de maig del 2020

mr. mercedes, season 1



 Adaptació exquisida.

 by IMDB- midworld_traveller       16.09.2017

 És fantàstic que aquesta adaptació ha permès que el desplegament relativament lent de la dansa de Brady Hartsfield amb Bill Hodges simuli més o menys el mateix ritme que el llibre; Veure la vida de dues persones girant cap a l'altra a distància és fascinant, fins i tot abans d'incloure els moments de Hartsfield de desagradables letals.

 El càsting és excel•lent, els personatges perifèrics s'utilitzen bé i hi ha una subcurrent enèrgica, ja que tothom sembla més interessant quan es veu a través de les lents de Hartsfield o Hodges ... El que ha percebut Hartsfield lleu o amenaça, quin ús pot tenir. Ser per obrir la investigació per a Bill? Pel que fa a l'horror, és sòrdid i desagradable, i molt humà.

La inclusió de la relació trencada entre Hartfsield i la seva mare és inquietant a l'extrem, més a causa del sentit que la seva mare l'ha convertit en aquesta persona que ha crescut gairebé més enllà de la seva capacitat de manipular ... És la seva víctima, però ella és ara, atrapadament, atrapats en la confiança en una persona molt perillosa, creant una relació morbosament fascinant que sovint té a l'espectador una simpatia propera a tots dos, però que, de manera experta, et torna a disgustar.

 Hi ha molt d'interès que es disminueix a causa del ritme, però per a mi està acumulant totes les escenes que semblen innòcues. És gairebé com que la sèrie triga un temps a explicar-nos una història, enlloc que la cullera ens alimenti la distracció. Així m'agrada el meu televisor; estrany, suspens, ple de potencial, amb un excel•lent repartiment, atenció al detall, música ben usada i sense cap sentit de tenir un planificador amb un porta-retalls i un cronòmetre dirigint totes les escenes.


 


 VIDEO - MR. MERCEDES, Season 1 - 2017 - 9/10 - https://www.imdb.com/title/tt4354880/