divendres, 27 de març del 2020

grantchester, season 1



 Els productors britànics només estimen aquella època immediata de postguerra

 by IMDB-blanche-2          16/02/1915

 Dos homes extremadament calents (segons la meva opinió), James Norton i Robson Green, protagonitzen "Grantchester", una sèrie sobre un vicari (Norton) i els misteris que ell resol amb l'ajut d'un detectiu de la policia local (Green). Norton interpreta a Sidney Chambers i Robson interpreta a Geordie Keating. Un dels papers de millor suport pertany a Tessa Peake-Jones com a senyora Maguire, mestressa de casa de Chambers. Chambers es mostra preocupat per les seves experiències de guerra i veu als seus feligresos amb molta compassió i sentit de perdó. Segons diu, "estic en una professió on la gent em diu tot", a la qual Keating respon: "És curiós, perquè estic en una professió on la gent no em diu res".

Chambers es converteix en una mica de detectiu aficionat. Després d'un inici, Keating i Keating es fan amics i es rebaten les idees les unes de les altres. A Keating li agrada que Chambers sigui més humà que un vicari, no per sobre d'una nit a la ciutat. Keating està casat amb una família; Chambers busca el seu amor, Amanda Kendall (Morven Christie) que es casa amb una altra persona.

 L'ambientació és un petit poble britànic, Grantchester, immediatament després de la guerra. Està ben fotografiada, té molts moments lleugers i molts moments dramàtics. Norton fa un gran treball com a home contemplatiu que s'acosta amb els seus propis pensaments i sentiments mentre intenta ajudar els altres. Robson Green és un paper diferent per a mi. Hi va haver un temps, en els seus dies temeraris, quan era on es troba ara Norton: jove i enginyós. Ara és gran, però igual de sexy. En aquesta sèrie arriba a mostrar el seu talent per a l'humor, així com el pathos, interpretant un home cansat, a vegades gruixut, encoratjat entre la família d'una dona i els nens petits i el seu grup inicial. Una vegada va preguntar a Chambers si algú era honest. "Bé", diu Chambers, "vol ser diputat". Keating diu: "Ho prendré com a no". Sèries realment bones, entretingudes amb moltes cabrioles humoristiques. I m'agraden els sermons de Chambers.


 


 VIDEO - GRANTCHESTER, Season 1 - 2015 - 8/10 - https://www.imdb.com/title/tt3747572/