diumenge, 29 de març del 2020

love! valour! compassion!



Molt bé, però no és fantàstic

by IMDB-preppy-32                     05/06/2001

 Vuit homes gais passen el Memorial Day, el quart de juliol i el Dia del Treball en una casa remota prop de Nova York. El film segueix les seves amistats i relacions. Els cartells anteriors s'han queixat per la manca de desenvolupament de personatges, però recordeu que... la jugada original tenia 3 hores i mitja! Van haver de tallar més d'una hora de material per obtenir un film de dues hores i el tall va fer mal. Encara m'agrada la pel•lícula. Tot el repartiment és bo ... Fins i tot Jason Alexander.

 El muntatge és bonic i el guió molt bo de Terrence McNally, autor de la peça teatral ... Però vaig veure l'obra, així que recordava constantment coses que retallaven. La part de Ramon (Randy Becker) va ser especialment tallada.

Així i tot, la pel•lícula mostra una gran quantitat d'homes gai que tracten la sida, el sexe, l'amor, etc., de veritat i amb molt d'humor. Les millors actuacions provenen d'Alexander, Justin Kirk, John Glover i Randy Becker. A més, la pel•lícula presenta molta nuesa masculina (sobretot, Becker, maco i amb un cos molt bonic). Val la pena veure ... Sobretot si mai no heu vist l'obra.

 


 VIDEO - LOVE! VALOUR! COMPASSION! - 1997 - 8/10 - https://www.imdb.com/title/tt0119578/