dimarts, 28 d’abril del 2020

all is true



 Simplement bonic

 by IMDB_Kirpianuscus 30/08/2019

 *En primer lloc, la seva bellesa especial ha estat com a font de la condició d'homenatge a William Shakespeare de Kenneth Branagh. Si no feu cas de les grans adaptacions de les obres de Branagh, enteneu per què "All Is True" és una autèntica pel•lícula especial. Segon: per a una fotografia esplèndida. I per a un magnífic retrat d'Anne Hathaway de Dame Judy Dench. I pels moments en què la semblança de Shakespeare es converteix en gairebé ... Màgica. I la música, per descomptat. I el delicat ús dels temes.

 *Pecats? Per a mi, sembla massa ... Didàctic. Coneixes la vida, coneixes les obres de teatre, no oblides els versos. I necessiteu un Shakespeare viu, amb petits gestos, no un paquet d'explicació. No crec que les reunions amb el comte de Southampton i Ben Jonson no fossin realment inspirades. Els clics, una vegada i una altra, parts de les lliçons i alguna cosa que saps mereix ser millor.

 *Però, admeto, m'encanta. Per bellesa, amb tantes cares i fonts. I, per descomptat, per "pecats". I la meva antiga admiració per Kenneth Brannagh és més significativa al final d'aquest film.

 


 VIDEO - ALL IS TRUE - 2018 - 8/10 - https://www.imdb.com/title/tt9206798/