dilluns, 27 d’abril del 2020

baptiste



 Tchéky Karyo continua buscant fins i tot després de "The Missing".

 By IMDB-Coventry                      24.06.2019

 "Baptiste" és en realitat la tercera temporada de "The Missing", però com que el desaparegut ja es troba al segon episodi i a partir d'aquí es desenvolupa una història completament nova, els creadors probablement van pensar que era millor començar com a spin-off. Amb un nou títol. "The Missing" va ser una gran sèrie amb guions de tensió i convolucions i un paper magnífic per a Tchéky Karyo com el brillant i persistent exinvestigador Julien Baptiste, que encara ajuda ocasionalment la policia amb casos difícils.

 *Quan viatja amb la seva família a Amsterdam, Baptiste ha demanat al comissari local (que també és una antiga núvia) que ajudi a localitzar la neboda desapareguda d'un britànic anomenat Edward Stratton. Quan Baptiste troba la noia, explica una història molt diferent, és a dir, que és prostituta i que Stratton era una clienta massa obsessiva. Quan s'enfronta a la seva versió, Stratton li confessa a Baptiste que l'han extorsionat un anell de tràfic humà implacable d'Europa de l'Est, la brigada Serbilu, perquè va ajudar la nena a robar una gran quantitat de diners de l'organització criminal. Poc després, la jove prostituta mor en un intent de fugir de la brigada Serbilu, però els diners que va robar encara es perden i la brigada fins i tot es dirigeix a la família de Baptiste per obligar-lo a trobar els diners. "Baptiste" no es troba mai a prop de la sèrie de televisió més gran produïda mai, i fins i tot a un pas més baix de "The Missing" (sobretot la primera temporada), però segueix sent un entreteniment d'acció / thriller ben fet amb grans actuacions, temes socials rellevants, sòlids.

 *Suspens i un grapat de voltes inesperadament impactants. Algunes parcel•les són bastant absurdes i innecessàriament estirades amb voltes implacables, com els diners que continuen desapareixent, però totes les escenes que impliquen la portentosa xarxa de Brigadu Serbilu (i sobretot el terrorífic personatge de Constantin) són realistes crues i terrorífiques. Igual que "The Missing", "Baptiste" és principalment una producció britànica però en col•laboració amb Bèlgica i Països Baixos, cosa que significa que diversos talents d'actuació locals tenen la rara oportunitat de protagonitzar una sèrie més prestigiosa de l'habitual, com Barbara Serafian, Boris. Van Severen o Tom Audenaert.


 

 VIDEO - BAPTISTE - 2019 - 7/10 - https://www.imdb.com/title/tt8259142/