dimecres, 29 d’abril del 2020

unorthodox, season 1



 Escapar d'una vida pre-dictada com a jueva ortodoxa

 by IMDB-juevesrecords          26/03/2020

 *La commovedora història real d'Esty, una jove que mai no va sentir com si encaixés amb la seva comunitat ortodoxa jueva molt estructurada a la ciutat de Nova York. Vist com a "òrfena" per la seva família immediata, Esty es troba molt propera amb la seva àvia materna, que sembla ser la seva única veritable amiga després de ser abandonada per la seva mare de naixement, que va "avergonyir" la família en casar-se fora de la seva fe.

*La història comença en diferents punts, basculant cap i volta del passat recent, on un "Matchmaker" va organitzar el matrimoni d'Esty amb el fill d'una joiera semblant incòmode, fins a l'actualitat, on Esty fuig a Berlín, Alemanya amb pràcticament només la roba. al seu cos. Per primera vegada, Esty experimenta un món de progrés, idees progressistes i formes de vida progressives. Un grup de joves músics entren a la vida d'Esty i ho canvien tot. - Acceptarà un marit abandonat i la seva família extensa enfadada les opcions de vida "poc ortodoxes" d'Esty? No sense lluita!

 *Com a natural de Berlín, aquesta història em toca profundament el cor. Veig a la història d'Esty elements de la meva pròpia història familiar i de la història d'aquest món. Em dóna l'esperança que farem més que "mai oblidar", però continuem creixent com a éssers humans decents, per apropar-nos cada cop més a les potencialitats de la humanitat, vivint tranquil•lament per gaudir de la vida que tenim i contribuir a l'alegria. D'altres. Hi ha molt més que ens uneix que no ens diferencia. Com a sèrie de drames de televisió, "Unorthodox" és un dels millors que he tingut el privilegi de veure.

 

 Fascinant

 by IMDB-zippytango          29/03/2020

 L'ortodox és literalment sorprenent. Quan vaig començar el primer episodi, els vaig haver de veure a tots, a la vegada.. No em podia escapar. Això no passa mai. Shira Haas interpreta a Esty i és senzillament sorprenent. Aquesta història fa llum sobre les misterioses tribus o comunitats jueves ortodoxes en el que ha de ser una forma realista. És fascinant, però els espectadors s'identifiquen ràpidament amb els sentiments d'Ester d'haver estat ofegats i no pertànyer. Una cosa que la pel•lícula va fer molt bé va ser portar l'espectador a veure com era per a Esty experimentar tantes coses que donem per fet, per primera vegada, i com aquestes experiències la captiven i ens fan sentir força afortunats de tenir accés. A ells sense un segon pensament. Al mateix temps, em sentia per la comunitat, la seva tribu ... Són diferents, però aquesta és la vida. De l'únic que són culpables és de fer massa difícil als que desitgen sortir. No he llegit el llibre en què es basa la pel•lícula, però ara ho faré.


 

 VIDEO - UNORTHODOX, Season 1 - 2020 - 10/10 - https://www.imdb.com/title/tt9815454/