diumenge, 26 d’abril del 2020

mi mejor amigo



 Una pel•lícula molt suau i càlida

 by IMDB-djrt          02/07/2019

 *Molt ha gaudit aquest relat d'una família que s'ha mudat per donar-se espai per créixer en família, donant un bon començament als fills. El més gran és un jove reservat que comença a qüestionar-se la seva sexualitat i passa per un grau de fer passos provisionals en la mateixa direcció que els seus companys afegint només les seves preguntes.

 *Entra a la barreja d'un amic de la infància, el fill de l'amic del seu pare que li ha atès per portar-li el fill per provocar una tempesta a casa. La nova incorporació és molt més àgil i està disposada a estendre les regles, les fronteres, etc., mentre que en el fons encara és un jove amb els seus propis reptes. El que segueix és una corba d'aprenentatge tant per confiar, compartir, afluixar i trepitjar suaument els sentiments dels altres, inclús considerar els altres. El jove és besat a la galta per la jove després d'haver-se posat una mica alt en una bengala de cànnabis. El jove no jutja la situació i no en fa una gran cosa. El que canvia és la calidesa entre ells i fins a cert punt la cura que tenen els uns pels altres.

*Si heu vist North Sea Texas, aquesta pel•lícula té la mateixa calor entre els dos joves protagonistes, però aquí no hi ha cap suggeriment de relació sexual. El que passa és que els pares han considerat la proximitat dels dos i l'aparent manca de desitjos d'arribar a una núvia en el seu fill. La mare ho deixa clar, no tenen problemes si els sentiments s'han desenvolupat i el seu fill deixa clar que això no és una cosa que pot definir, i molt menys discutir en aquesta fase. El noi gran sent notícies de tornada a casa i sent que ha de marxar i, malgrat que el jove li demana que es quedi i s'enfronti a les coses amb l'ajuda de la seva família, s'allunya. La pel•lícula no és gens de malenconia, tothom està aprenent i negociant la vida amb el nostre jove, tot i que trist per la pèrdua d'una amistat masculina més propera del que fins ara havia experimentat, avança segur en el coneixement que és estimat i el seu judici és respectat.

 *A casa seva i a la seva família. Estic apostant perquè els pares podrien obtenir algunes visions sobre deixar-se anar una mica i confiar (amb límits) els sentiments, les opinions i el judici dels adolescents. Sens dubte val la pena mirar-ho, i el tornaré a veure amb felicitat. Suau cor, càlid, realista i amb un lleuger ressò en llocs de "Beautiful Thing"

 


 VIDEO - MI MEJOR AMIGO - 2018 - 7/10 - https://www.imdb.com/title/tt6400166/