dimecres, 22 d’abril del 2020

joseph and the amazing technicolor dreamcoat



 Ja ha tornat el musical de pel•lícula a la manera antiga.

 By IMDB-manclad          25/01/2000

 Els que esperen veure una traducció directa de l'espectacle poden ser lleument decebuts. Ha perdut una mica de l'enginy i el seu encant, però els ha substituït per una exuberància que recorda els antics musicals de cinema, on tothom semblava que passés el temps de la seva vida.

Això és el que respon a la majoria d'aquest vídeo. La sensació que la gent implicada sabia que volia que fos especial i que han succeït. Han obert lleugerament l'espectacle, amb l'obertura en una escola i tot el repartiment principal com a professors. Han afegit alguns efectes especials bastant sorprenents que, en aquesta ocasió, no desborden tota la pel•lícula, però ajuden a atraure l'espectador al món que han creat.

Hi ha alguns cameos meravellosos d'unes quantes cares conegudes i brillen el repartiment generalment desconegut de Brothers and Wives, amb algunes de les actuacions que destaquen. Una de les noies em recorda a una jove Joyce Grenfell. Després tenim els nostres dos principals Donny Osmond i Maria Friedman. Hi va haver algunes celles alçades quan es va anunciar que Donny tindria el paper principal, però es fan arruïnar tots els desgavellaments, ja que fa que la part sigui pròpia, amb una barreja d'encant i vitalitat lúdica. Maria Friedman és la protagonista de la pantalla, amb un carisma que la fa semblar natural per a la pantalla. Ja fa temps que es presenta al públic al West End, però estic segur que aviat Tinseltown la portarà i la convertirà en la protagonista que hauria de ser.

 Hi ha molt poc error amb aquesta producció i estic segur que haurà estat en moltes poblacions de Nadal. Així que, tot i que pot no ser una joia, es pot dir amb seguretat que és un diamant rugós, que en molts casos brilla molt més brillant.

 


 VIDEO - JOSEPH AND THE AMAZING TECHNICOLOR DREAMCOAT - 1999 - 7 /10 - https://www.imdb.com/title/tt0175790/