dilluns, 20 d’abril del 2020

jesus christ superstar live in concert



 B. V. Dixon, superstar!

 by IMDB-atlasmb          02/04/2018

 Per si algú no ho sabia (o s'havia oblidat), es tracta d'una òpera rock, amb èmfasi en el rock. A tan sols uns segons de la representació, l'espectacle ja es ballava, amb una recreació dinàmica i precisa de l'obra mestra de Webber i Rice. La posada en escena va ser excel•lent. L'orquestra i el cor estaven presents.

Els intèrprets, en general, van ser excel•lents. Crec que podrien haver funcionat millor presentant aquest concert en dos canals simultàniament: un amb subtítols, un sense. Hi va haver moments en què la música o el públic va enfosquir algunes paraules. El principal problema d'aquesta actuació va ser l'elecció de l'actor per retratar Jesús. John Legend va cantar de manera fiable, tot i que alguns fans de Ted Neely podrien no estar d'acord. Però mai va habitar el paper, que és necessari per transmetre el conflicte primari de la història, per equilibrar el rendiment de Judes i portar el pes de l'espectacle. 

L'actuació de Brandon Victor Dixon, d'altra banda, va ser un tour de força. No només va aconseguir assolir les notes més altes, la seva afecció emocional a la part va ser el més destacat de l'espectacle. Hi va haver algunes lletres canviades en aquesta actuació, i algunes llibertats es van prendre amb posada en escena i repartiment que distreien. Però, en general, es tractava d'una celebració real de l'original. I va rivalitzar amb la versió cinematogràfica en algunes seccions.

 


 VIDEO - JESUS CHRIST SUPERSTAR LIVE IN CONCERT - 2018 - 8/10 - https://www.imdb.com/title/tt6874964/