dijous, 9 d’abril del 2020

shared rooms



 Abismal

 by IMDB-michaelmouse                   16.12.2016

 Aquesta pel•lícula és tan avorrida, tan aficionada en tots els aspectes, com un insult per a la seva audiència que no es pot creure que s'hagi fet en primer lloc. L'esforç previ del director "Make the Yuletide Gay" almenys tenia un cert encant naïf, amb una història argumental i amb actors encantadors, de manera que les meves expectatives per a aquesta pel•lícula eren raonables.

Però des de l'escena inicial, aquest xoc de baix pressupost va tenir un "èpic fracàs" cridant a la pantalla. No hi ha res atractiu al respecte. La interpretació és semblant a la farsa, la història argumental i la claustrofòbica marca un signe evident d'un pressupost molt limitat. Aquesta mena de cinema "gai" d'escombraries és un insult per a qualsevol públic, especialment gais.

Si es considera que és un estàndard acceptable per al cinema de temàtica gai del que estem condemnats. L'escena final de la festa és tan increïblement coixa, amb una desmentida ridícula i previsible, l'única impressió duradora que té és que acabes de perdre vuitanta minuts de la teva vida que mai no tornaràs.

Sense alegre, sense humor i només vergonyós, les habitacions compartides no haurien de ser compartides amb ningú.

 Espantós.


 

(Però l'he vista tota fins al final perquè gasten poc pressupost en roba)

 VIDEO - SHARED ROOMS - 2016 - 4/10 - https://www.imdb.com/title/tt5106400/